Συνεταιρισμός Επιπλοξυλουργών Χανίων

40 χρόνια δίπλα στον επαγγελματία ξυλουργό και όχι μόνο

Porta-Oikostil

H αρχή

Ο Συνεταιρισμός Επιπλοξυλουργών Χανίων ιδρύθηκε το 1982 από μία ομάδα 15 ξυλουργών και επιπλοποιών, η οποία σήμερα αριθμεί πάνω από 100 μέλη! Σκοπός του, η προμήθεια άριστης ποιότητας ξυλείας σε καλές τιμές και ακριβείς διαστάσεις. Σταδιακά η γκάμα των ειδών εμπλουτίστηκε με είδη σπιτιού (νεροχύτες, απορροφητήρες, κουρτινόξυλα, πόμολα, κλπ.), εργαλεία και μεγάλη ποικιλία σιδηρικών και επίπλων.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Κεντρικό: Κ. Μάνου 30 Πελεκαπίνα
Υποκατάστημα: Καστέλι Κισσάμου

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Κεντρικό: 2821 096181
Υποκ/μα: 2822023290
Email: synetep@yahoo.gr

Η εξέλιξη

Η επιχείρηση σήμερα απασχολεί πλέον 15 εργαζόμενους διαθέτει στον επαγγελματία ξυλουργό αλλά και τον ιδιώτη καταναλωτή ποικιλία ξυλείας, επιφάνειες, πόρτες, πατώματα, βερνίκια & χρώματα, εργαλεία, σιδηρικά, είδη σπιτιού και κιγκαλερίας, με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε 10.000 είδη που καλύπτουν όλο το φάσμα των σχετικών με το ξύλο, το έπιπλο και τον οικιακό εξοπλισμό εμπορευμάτων.

Παράλληλα, ο συνεταιρισμός εξοπλίστηκε με υπερσύγχρονα γερμανικά μηχανήματα τεμαχισμού και συγκόλλησης περιθωρίων (PVC – Καπλαμάς), ενώ δημιουργήθηκε και εκθεσιακός χώρος έκτασης 1000 τ.μ., προσφέροντας πλέον στον πελάτη τη δυνατότητα επαφής με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει.

Σήμερα ο Συνεταιρισμός Επιπλοξυλουργών παρέχει μία γκάμα με πάνω από 12000 προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές, άριστη ποιότητα, επαγγελματική εξειδίκευση και άμεση εξυπηρέτηση. Το πελατολόγιο του συνεταιρισμού αποτελούν όλες τις κατηγορίες του πληθυσμού (επαγγελματίες, ιδιώτες, μηχανικούς, δημόσιες υπηρεσίες, κ.λ.π.).

 

«Οι τιμές των προϊόντων μας και των υπηρεσιών μας είναι η ιδανική συνάρτηση ποιότητας – κόστους που αναζητούν τόσο οι επαγγελματίες όσο και οι ιδιώτες πελάτες μας» λένε οι άνθρωποι του συνεταιρισμού που στόχο έχουν να διοικούν μια επιχείρηση εύρωστη, που θα ικανοποιεί στο έπακρο τις ανάγκες της τοπικής αγοράς, δημιουργώντας παράλληλα καινούργιες θέσεις εργασίας.

Ξυλεία

Στο Site μας βρείτε τα παρακάτω είδη ξυλείας : Πατώματα - Ταβάνια - Βιομηχανική Ξυλεία - Ξυλεία Οικοδομής - Ειδικές Κατασκευές

Έπιπλα Κήπου

Σε μας θα βρείτε: Περίφραξη Κήπου, Καρέκλες και Τραπέζια Κήπου, Κιόσκια, Παγκάκια, Δάπεδα Εξωτερικού χώρου

Εργαλεία

Ηλεκτρικά εργαλεία μπαταρίας ή ρεύματος, Makita, Einhell, Dewalt και πολλά ακόμη σε περιμένουν να τα γνωρίσεις !

Ακολουθήστε μας στο

Καλάθι αγορών
Scroll to Top